Категорії
Новини

Rollerblade – найкращі ролики на сучасному ринку

Сьогодні катання на роликах стало не просто захопленням, а цілою спортивною культурою. Прогулянка на роликових ковзанах дарує безліч незабутніх відчуттів і відмінно тренує тіло. Це джерело драйву та веселощів як для дорослих, так і для дітей. Ролики Rollerblade користуються великою популярністю завдяки оптимальному поєднанню ціни та якості. Правильно обрана модель прослужить довгі роки з мінімальним зношуванням. Інші переваги виробів від бренду:

  • стильний дизайн, актуальний у будь-який час;
  • верх із щільного та одночасно м’якого дихаючого матеріалу;
  • зручна посадка та надійна фіксація стопи для запобігання травмам;
  • ходова частина з високоміцними алюмінієвими рамами;
  • маневрені та стійкі колеса, на яких відчують впевненість новачки та професіонали.

Виробник випускає найкращі роликові ковзани для фітнесу. Додатковий комфорт надає м’який валянок. Пластикова частина підсилює конструкцію та додає міцності в районі п’яти. Відмінний варіант для катання асфальтованими дорогами, на стадіонах або в парках, уздовж набережних з пішохідними зонами. Початківці та досвідчені ролери часто вибирають ролики Rollerblade, купити відповідну модель яких завжди можна на сайті компанії ProRoliki.

Де замовляти оригінальні моделі роликів?

Вибрати якісні ролики буде просто в інтернет-магазині ProRoliki. Тут представлено лише якісну оригінальну продукцію. Власник магазину Роман Ходобаш має понад 10 років досвіду катання на роликах та особисто тестує кожну модель, щоб робити правдиві огляди.

У каталозі є моделі фітнес-роликів для дорослого та дитини з великою розмірною сіткою. Вони легко одягаються і добре пропускають повітря всередину, тому кататися влітку зовсім не жарко.

Колеса в Rollerblade розраховані на інтенсивне катання. Вони не стираються, чудово гасять вібрації та нерівності асфальту. Гальмо п’яти зробить використання роликових ковзанів набагато безпечнішим і дозволить регулювати швидкість.

Купити ролики Rollerbladeв інтернет-магазині ProRoliki вийде з дуже швидкою доставкою. Менеджери проконсультують та допоможуть з вибором ідеального розміру за розмірною сіткою. Весь асортимент каталогу є в наявності, зробити замовлення можна навіть у вихідні чи святкові дні.

Діє гарантія 2 роки з моменту покупки. Усі гарантійні питання вирішуються у найкоротший термін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи

This site is registered on wpml.org as a development site.