Категорії
Новини

Що потрібно знати про калауд для кальяну?

Рівень температури, що добре зберігається протягом усього процесу куріння, відіграє важливу роль у використанні кальяну. Це дає змогу якнайповніше розкритися унікальним складовим сумішей, використовуваних курцями. Підтримувати оптимальну температуру і контролювати жар допоможе спеціальний регулятор температури, який називається калаудом. Також він відомий як стабілізатор. Сама назва походить від імені відомої американської компанії, яка створила цей аксесуар. Незважаючи на численні позначення, він зберігає саме цей варіант назви.

Купити калауд для кальяну можна в інтернет-магазині “Димок”. Продукція вирізняється сучасним дизайном, перевіреною якістю та відмінним смаком і ароматом курильного складу, який неможливо зіпсувати.

Навіщо потрібен калауд для кальяну?

Процедура розкурювання кальяну передбачає чіткий технологічний підхід. Це дає змогу максимально ефективно насолоджуватися кальянокурінням. Використання калауда допоможе не обпектися і розкрити приховані характеристики вугілля і тютюну завдяки впливу стабільного жару.

Усім охочим купити калауд в Україні компанія “Димок” надає практично необмежені можливості. Ви зможете вибрати аксесуар, що ідеально підходить під ваші потреби і розмір чаші. Що дає використання калауда:

  • більш рівномірне прогрівання, на відміну від фольги, що позитивно позначається на смакових характеристиках кальяну;
  • безпечне використання кальяну, унеможливлення розсипання тліючих шматків вугілля, що тліють і можуть призвести до загоряння;
  • контроль над температурою жару, що досягається за допомогою кришки зі встановленою ручкою;
  • відповідність технології, закладеної в основу роботи кальяну ще з незапам’ятних часів, яка заснована на багатих традиціях країн Сходу.

Завітайте в інтернет-магазин “Димок”, щоб купити калауд у Києві. В асортименті представлені різні варіанти – від оригінальних моделей до реплік – за помірними цінами. На відміну від звичайної фольги, це придбання забезпечить максимальний комфорт від куріння і буде використовуватися не один рік.

Види калаудів для стабілізації жару

Усі різновиди калаудів призначені для підтримання жару в безпечних умовах. Але існують різні моделі, які відрізняються своїми параметрами – матеріалами виготовлення, ціною, розмірами тощо. Сьогодні на ринку можна зустріти:

  • оригінальні моделі, які коштують від 2500 гривень і мають дороге оформлення;
  • репліки дивовижної схожості з оригіналом, але дешевші й доступніші кожному споживачеві.

У каталозі компанії “Димок” є моделі чудової якості від зарубіжних і українських виробників.

Незважаючи на те, який ви обираєте калауд для кальяну, ціна аналогів завжди залишається більш доступною, порівняно з оригіналом, а якість нічим не поступається. Середню вартість у кілька тисяч доларів може дозволити собі далеко не кожен курець. Ці моделі вибирають для розкішних резиденцій, ресторанів, барів і пабів. Наприклад, у барі Hollywood Hookah lounge у Лос-Анджелесі знаходиться найбільший у світі 5-метровий кальян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи

This site is registered on wpml.org as a development site.