Категорії
Новини

Чим корисний червоний чай?

Китайський червоний чай виготовляється з бруньок, листя та квітів чайного куща Камелія. Напій характеризується сильною ферментацією, має темний червоно-коричневий колір з різними відтінками. Цей продукт багатий на вітаміни і мінеральні елементи. В інтернет-магазині DAO можна купити червоний чай елітних сортів, який здивує вас надзвичайно насиченим смаком та яскравим ароматом.

Корисні властивості

Червоний чай багатий на вітаміни А, В, С, РР, К, містить магній, кальцій, залізо, натрій, танін, катехін. Завдяки такому насиченому складу напій сприяє:

  • зміцнення імунітету;
  • покращення травлення;
  • зміцнення судин;
  • зниження ризиків тромбоутворення;
  • нормалізація рівня цукру у крові;
  • зміцненню кісткової тканини.

Продукт також дуже сприятливо впливає на нервову систему. Він має заспокійливу, розслаблюючу дію.

У цьому чаї міститься багато антиоксидантів, які прискорюють виведення з організму токсинів, розщеплюють жири. Крім того, він сприяє розсмоктуванню бляшок холестерину, прискорює метаболізм. Завдяки таким властивостям продукт допомагає скинути зайву вагу.

Щоб максимально зберегти аромат, натуральний смак та корисні властивості листя, заварку потрібно заварити охолодженим окропом. Ідеальна температура води – 70-75 градусів. Після того, як заварка буде залита окропом, ємність слід зверху накрити і почекати кілька хвилин, поки листя повністю розкриється. Такий напій рекомендується вживати без цукру, лимона та молока.

Більшість видів червоного чаю підвищують тиск. Тому людям, схильним до гіпертонії, небажано пити його у великих кількостях. Не рекомендується вживати напій на голодний шлунок перед сном. Заварювання не повинно бути занадто міцним, інакше можуть з’явитися головні болі.

Кращі сорти

В інтернет-магазині DAO представлені преміальні сорти дуже корисного та смачногокитайського червоного чаю. Це Золотий Дянь Хун Гу Шу екстра-класу, Чжен Шань Сяо Чжун, Дянь Хун Мао Фен. Кожен із продуктів порадує вас насиченим ароматом із фруктово-квітковими нотками, медовим присмаком, легкою терпкістю.

Також в асортименті є чайні напої Каркаде з квітів гібіскуса. Ройбуш, що вирощується з чагарника Aspalathus Linearis. Якщо для Каркаде характерна відчутна кислинка, то Ройбуш відрізняється більш м’яким, трав’янистим смаком та запахом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи

This site is registered on wpml.org as a development site.