Категорії
Новини

Вибираємо жіночий літній піджак – основні критерії

Гардероб на літо не можна представлятися без класичного піджака. Він ідеальний для холодних вечорів, поєднується з будь-яким фасоном одягу, відмінно виглядає з платтями, джинсами, леггінсами і шортами. Головне – вибрати крой, який точно підходить під тип фігури. Купити жіночий піджак в Україні за низькими цінами можна в інтернет-магазині KRISSTEL. Дизайнерські моделі виділяються серед аналогів високою якістю та індивідуальним підходом до пошиву. Компанія працює, щоб допомогти клієнтам у створенні неповторимого стилю.

Вибирати такі брендові піджаки варто по ряду причин:

  • у виробництві використовуються кращі італійські матеріали;
  • широкий асортимент фасонів, адаптованих під будь-які фігури;
  • допомога менеджера у виборі відповідного розміру з розмірної сетки;
  • можливість отримати консультацію від професійного стиліста.

Завдяки оперативній роботі співробітників магазину купити жіночий піджак в Україні від KRISSTEL можна з швидкою доставкою. Професіонали допоможуть підібрати образ сучасної жінки для ділового та повсякденного життя. Компанія працює на ринку української модної індустрії протягом 12 років, тому добре орієнтується в трендових жакетах і вічно актуальній класиці.

З чим комбінувати піджаки і жакети?

Подовжений піджак з кишенями підійде під джинси, штани або кюлоти. Він візуально подовжує силует і додає стрункості. У поєднанні з підборами виходить готовий образ на вечірку.

Літні вкорочені піджаки шиють із легкого дихаючого матеріалу. Під низ можна одягати футболку, майку, топ або блузку, що зручно для роботи в офісі та кежуал-образу. Модель без застібок та гудзиків комбінується із сукнями чи сарафанами. Таке вбрання буде легко доповнити тонким поясом, що підкреслює талію. Баска внизу виробу допомагає приховувати невеликий живіт і красиво виглядає з лосинами, джеггінсами та спідницями.

Купити жіночий піджак у Києві в компанії KRISSTEL – найкраще рішення для повсякденного та вечірнього гардеробу. Дизайнер бренду робить яскраві та одночасно практичні моделі з акцентом на витонченість та стиль дівчат. На палітрі кольорів є бежевий, нюд, чорний та сірий для базових речей. На вибір представлені також сміливіші та яскравіші відтінки з геометричними візерунками, флористичними принтами. Одна якісна річ стане основою для десятків модних образів. Тканина зберігає початкову текстуру та колір навіть після численних прань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи

This site is registered on wpml.org as a development site.